Logg alle turene dine og vinn gavekort også i 2021

Dette burde være en enda en god grunn til å logge turene dine i 2021 Også i år som i 2020 vil FLYBY vil nå dele ut 3 gavekort til de som logger mest paragliderturer i 2021 Og klubben har nå 2 tandemutstyr tilgjengelig for de som vil og det ene av disse er også donert av FLYBY og har nå lagt ut om dette på sin egen FB side og som du også kan lese om videre under denne nyheten.

Les meir

Oppgradering av Hangur øst-start 19.09.2020

GRATULERER til klubben som har fått til en slik oppgradering av starten. Dette hadde ikke vært mulig uten styret++ som har jobbet med dette i 2 år nå og alle som har stil opp på dugnad når vi endelig fikk tommel opp til å sette igang med sluttspurten. Og for en sluttspurt det ble i går etter mange forsinkelser pga tåke Jeg trodde vi skulle klare å legge 900 kvm gress på 3-4 timer, men hadde et håp om at vi skulle klare det på litt kortere tid hvis mange stilte opp, ja kanskje ned i 2-3 timer, men dette knuste vi. Og ja, med hjelp av mange medlemmer og folkehøyskoleelevene som enda ikke har hatt første teoritime i PG så har vi sikkert satt ny rekord på legging av gress. Selv om det gikk seint på slutten da vi måtte gå forsiktig i det bratte terrenget for at ikke all gress skulle skli ned så klarte vi å bære en rull ( 1 kvm ) til takeoffen, legge det ned og korrigere det så det passet fint hvert 4. sekund i gjennomsnitt på alle 900 kvm. DVS vi hadde nok en snitt på startplata på 2-3 sek pr kvm som er intet mindre enn imponerende.

Les meir

Nødkast dag på Vangen fredag 22.05.2020

Takk til alle som stilte opp som hjelpere, deltakere og tilskuere. Og Morten som viste nødskjerm-ompakk. Over 30 som møtte opp var jo supert. Og viktigheten av å bruke sitt eget utstyr og teste det fikk vi jo virkelig erfare i dag. Kjipt når en trekker i nødhåndtaket at det bare er baggen som følger med ut mens nødskjermen blir liggende under setet. Godt det var her og ikke forran Hanguren. Dette må vi få til oftere, både utendørs og innendørs.

Les meir